Spandoeken in full color

Spandoeken in full color

Wij kunnen spandoeken full color bedrukken op hoge resolutie. Door het gebruik van solventinkten zal uw bedrukking tot wel 3 jaar kleurecht blijven. Onze spandoeken zijn bovendien weerbestendig en ook bestand tegen water. Hierdoor kunt u de spandoek dus gerust het gehele jaar op een buitenlocatie laten hangen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Voor uw gemak zijn alle spandoeken standaard al opgezoomd en voorzien van stevige ringen om de 50cm waarmee u de spandoek veilig en stevig kunt bevestigen. Uiteraard is het mogelijk om uw eigen voorkeur op te geven voor de afwerking of ontwerp van spandoeken. Onze adviseurs zorgen dan voor een spandoek op maat.

Een spandoek is de ideale manier om aandacht te trekken. Dit komt doordat uw tekst niet op een bestaand en bekend object geplaatst wordt maar op een spandoeken op maat die hierdoor automatisch meer zal opvallen.

Spandoeken

Om u een goede keuze te laten maken tussen de verschillende soorten spandoeken vindt u hieronder een overzicht van de spandoeken die wij leveren. Kunt u geen keuze maken of heeft u ons advies nodig? Geen punt, neem gerust contact op met een van onze specialisten om u te laten adviseren.

Lees ook:  Fotobehang bamboe

Reclameborden

Bij het gebruiken van bijvoorbeeld een pen zal een bedrukking op de pen zelf vaak waarschijnlijk niet opvallen, net zoals een reclameborden boven een deur de aandacht vaak niet weet te trekken. Een groot spandoek boven de deur zal echter wel opvallen, we associëren dit namelijk niet met een gebouw. In het voorbeeld van de pen kunt u het vergelijken met een poppetje bovenop de drukknop, deze wordt niet verwacht en zal hierdoor sneller opvallen.

Vince